Geef je badkamer een make-over met deze tips!

Eén van de drukst bezochte plekken in huis is de badkamer. Zeker als je er met het hele gezin gebruik van maakt, is het ´s ochtends en ´s avonds vaak dringen geblazen. Een praktische ruimte, maar het oog wil ook wat! Wil jij thuis baden in luxe? Met deze 3 tips geef je de badkamer in no time een make-over.
Trendy tegels in de badkamer
Waar wit jarenlang dé kleur was op badkamergebied, verwelkomen we nu steeds meer kleur in de badkamer. Tegels in een trendy kleur. Lichtblauw, roze of groen bijvoorbeeld. Heb je een kleine badkamer? Dan is zo’n gekleurde badkamer misschien net iets te veel van het goede. Kies in dan voor een accent: één muur of rij in een andere kleur. Tegels zijn er in vele soorten en maten en met een Google search vind je snel een specialist in de buurt. Deze voor een badkamer in Enschede en omgeving bijvoorbeeld.
Een stoomcabine in de badkamer
Wil je meer luxe? Laat dan een stoomcabine installeren en geniet van je eigen thuiswellness. Een stoomcabine biedt je niet alleen het ultieme relaxmoment, maar is ook goed voor het lichaam. Je spieren komen helemaal tot rust en je kunt er weer vol tegenaan. Zeker nu we massaal thuiswerken geen overbodige luxe!
Het perfecte badkamermeubel
Een badkamermeubel is bepalend voor de look & feel van je badkamer. Kies voor een meubel dat bij de rest van de ruimte past: een trendy, luxe of industrieel model, van hout, natuursteen of strak in de lak. Deze kun je in de showroom kiezen, maar ook op maat laten maken. Zo is er altijd wel een model dat bij jou past!